• Professionalitza la teva passió per l’assessoria d’imatge i el personal shopper  • Veure video complert
3 sessions d’una hora Aconsegueix un estil propi a través de les peces de vestir i complements potenciant la teva bellesa, estil i imatge..
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Actualitza el teu estil amb pautes de vestuari, maquillatge i pentinat.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Aprèn a jugar amb els complements que més t’afavoreixen per actualitzar la teva imatge.
Durada: 3 sessions d’una hora Descobreix les peces i complements que has de tenir per aconseguir un fons d’armari perfecte per a tu.
Durada: 2 hores Aprèn a optimitzar les peces del teu armari i descobreix noves maneres de combinar-les.
Durada: per hores Creem el look adequat per a un esdeveniment determinat amb les peces del teu armari.
Durada: per hores a determinar Comprem amb tu, per a tu, i fins i tot via online. Localitzem les peces adequades amb base a les teves necessitats.
Durada: per hores a determinar Guanya en seguretat a l’hora d’anar de compres i experimenta una nova manera de shopping.
Durada: mínim d’una hora i mitja T’assessorem i resolem els teus dubtes sobre l’estil, la manera de vestir, el pentinat i el maquillatge que més t’afavoreixen.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Descobreix els colors que més t’afavoreixen i com combinar-los per realçar la teva bellesa i imatge.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Actualitza la teva imatge amb els colors que més t’afavoreixen i dóna un toc de modernitat al teu vestuari.
Troba els colors que més t’escauen des de qualsevol dispositiu mòbil.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Descobreix com pentinar-te i maquillar-te per potenciar els teus trets facials.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Aprèn a maquillar-te pas a pas per ressaltar les teves faccions i potenciar la teva bellesa.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Troba les teves ulleres ideals amb les quals reforçar la teva imatge i personalitat.
Durada: 3 sessions d’una hora Actualitza la teva imatge amb les peces de vestir que t’aportin un toc de jovialitat.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Canvia de look i rejoveneix-te amb el tall de cabell i el maquillatge perfectes.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Descobreix els colors amb els quals et vegis més jove i actual i aprèn a combinar-los.
Durada: a determinar segons les necessitats del client Descobreix els colors amb els quals et vegis més jove i actual i aprèn a combinar-los.
Durada: a determinar segons les necessitats del client Descobreix com potenciar la teva imatge externa per projectar la imatge pública que desitges.
Durada: a determinar segons les necessitats del client Aprèn a comunicar a través de la teva expressió i actitud segons el moment.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Aprèn a construir/reforçar la teva imatge de marca per destacar en el teu entorn professional.
Durada: 1 sessió d’una hora i mitja Aprèn a actuar amb seguretat en els diferents moments de la teva vida personal i laboral.
Durada: mínim d’una hora i mitja PVP: 150 €/hora Treballem la imatge personal en relació amb la filosofia corporativa.
I si no trobes el que estàs buscant... Fem assessorament personalitzat a la teva mida. Contacta amb nosaltres