catalŕ | castellano | english
L’assessoria d’imatge és la cerca de les qualitats personals per potenciar-les i/o neutralitzar-les per assolir els objectius personals i professionals.

La imatge personal no és subjectiva ja que respon a uns codis objectius. És tangible i es poden crear i ensenyar unes pautes comuns. A Quémepongo creiem que la millor competència és un mateix i per això et formem per tenir aquest criteri.

Cada dia representem un rol social o professional i projectem una imatge.

Està dirigida a tots els públics i és per això que disposem de serveis modulars que s’adapten a cada necessitat i pressupost.

La imatge que es projecta és la suma de la imatge externa, l’expressió i l’actitud de cada persona. El cabell, maquillatge, vestuari, complements i higiene són els elements

que conformen aquesta imatge externa. L’expressió ve donada per codis paralingüístics com els gestos, el caminar i la parla, i finalment, l’actitud de la persona, el savoir faire i el coneixement del protocol, complementa la projecció.

Potenciar aquests tres aspectes contribueix a assolir els objectius personals i professionals de cada persona i permet transmetre la imatge desitjada amb un estil propi.

Qui som
Coneix-nos: Els nostres orígens, experiència, serveis…
  Què fem
Descobreix les nostres línies de negoci
  Com ho fem
Treballem a partir d’una metodologia pròpia