catalŕ | castellano | english
La formació és un element necessari en el si de l’empresa si es busca la consecució de l’èxit en tots els aspectes personals i laborals. És un recurs que suma en el benefici de l’empresa i ofereix les habilitats comunicatives bàsiques per obtenir millors resultats professionals.

La metodologia del curs s’adequa a les necessitats de cada empresa i grup combinant principis teòrics amb casos eminentment pràctics.


Oferim els següents cursos formatius:

Personal Branding
Va dirigit a executius (directius) i empresaris que vulguin augmentar el seu impacte personal (imatge personal). Aprendran a gestionar i aplicar una imatge de marca autèntica, per comunicar les qualitats coherents que identificaran la marca de la seva empresa, tindran visibilitat i seran reconeguts per ser una opció preferent dins del seu entorn.

Habilitats socials i protocol empresarial
Ajuda a crear una diferenciació sobre la competència. En aquest s’imparteixen normes, metodologies i pràctiques de cortesia, que contribuiran al desenvolupament harmònic de les relacions interpersonals dins i fora de la mateixa, per reforçar l’estil propi i la personalitat única de l’empresa i organització.


Comunicació no verbal
La informació no només es transmet amb les paraules, sinó també a través dels moviments corporals. Cada persona té una personalitat que projecta a través del seu comportament, la seva manera de parlar, els gestos, els modals, la postura del cos, del moure’s... En aquest curs ensenyem les pautes per comunicar coherentment el teu objectiu professional.

I a més oferim a les empreses del sector de la moda programes formatius en assessoria d’imatge i personal shopper dirigits al sector de la bellesa (Ubicació d’estètica i cosmètica) i retail de moda (botigues de roba, complements i òptica) com és el cas dels encarregats, responsables o venedors així com tota aquella gent que ho necessiti i vulgui formar-se en l’àrea de l’assessoria personal.


Si vols més informació, contacta amb nosaltres